Archive

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1497861101999{background-color: #303030 !important;}"][vc_column][vc_column_text] Hagyományos fűszerezéssel előállított különböző mangalica- és marha termékek. Természetes és műbélbe töltött formában, a gyártásuk utolsó szakaszában hőkezeléssel készülnek. E termékcsoportba tartoznak a különböző felvágottak (marhapárizsi),  disznósajt, virsli, sonkafélék, májasok, szezonális grillkolbászok, sütőkolbász, hurkafélék, debreceni,...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1497861101999{background-color: #303030 !important;}"][vc_column][vc_column_text] Hagyományos főzéssel illetve füstöléssel, különböző fűszerezéssel készült mangalica termékek. Összesen ötféle szalonnát készítünk, melyek a következők: érlelt-füstölt tokaszalonna, kolozsvári szalonna, füstölt csemege szalonna, erdélyi szalonna borsos, illetve paprikás ízesítéssel. [/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#030303"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1497861101999{background-color: #303030 !important;}"][vc_column][vc_column_text] Hagyományos pácolással, füstöléssel készült termékek, melyek egyediségét és kellemes, harmónikus  finom ízét a speciális érlelés valamint a karizmatikus füstös íz együttesen biztosítják. Füstöltáruk közé három termékünk, az érlelt füstölt mangalica tarja, a füstölt csülök és a...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1497861101999{background-color: #303030 !important;}"][vc_column][vc_column_text] Sonkáink szabadtartású mangalica egész combjából készülnek, durva tengeri só felhasználásával, majd levegőn érlelve 18-36 hónapig, ez alatt alakul ki jellegzetes ízük. Az alapanyagbázist a szabad tartású mangalica biztosítja, mely által a hús magas minőségű és...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1497861101999{background-color: #303030 !important;}"][vc_column][vc_column_text] Víz-gőz áteresztő, füstölhető bélbe töltött charolais húsmarhából előállított készítmények. Vastagkolbászainkat többféle ízesítéssel készítjük. [/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#030303"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1497861101999{background-color: #303030 !important;}"][vc_column][vc_column_text] A mangalica zsírosabb húsából, illetve a charolais húsmarha szárazabb húsából előállított, víz-gőz áteresztő, füstölhető bélbe töltött készítmények. A vastagkolbászokat többféle ízesítéssel – csemege,  csípős, kápiapaprikás, vörösáfonyás, zöldborsos, Tokaji aranymazsolás, Birkózó – készítjük. A vörösáfonyás vastagkolbászunk a...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1497861101999{background-color: #303030 !important;}"][vc_column][vc_column_text] Víz-gőz áteresztő, füstölhető bélbe töltött mangalica készítmények. A vastagkolbászokat az egyes fajtákat alapvetően meghatározó hazai, valamint mediterrán fűszerezéssel, többféle ízesítéssel állítjuk elő. [/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#030303"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1497861101999{background-color: #303030 !important;}"][vc_column][vc_column_text] Készítésük hagyományos módon történik sertés vékonybélbe töltve, füstöléssel, majd szárításos érleléssel. Mangalica vékonykolbászaink  többféle ízesítéssel - házi jellegű, csípős és extra csípős, Tokaji boros-borsos, szarvasgombás, Birkózó - készülnek. [/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#030303"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1497861101999{background-color: #303030 !important;}"][vc_column][vc_column_text] E termékcsoportba a mangalica és a húsmarha  különböző részei (comb, tarja, karaj, lapocka, oldalas, stb.) tartoznak, melyeket a vevői igények szerinti bontásban, darabolva, kicsontozva, szeletelve csomagolunk. [/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#030303"][/vc_column][/vc_row]...